Namn [Clicka länk för info] ORT
RM 2000 Husarum
Deltagare RM 2000   
Totalsegrare  
Dykplats  
Peter Lindholm  
Publik   
Dykarklubben Baltic   
Eftersnack  
Andreas Nilsson  
Janne Grunditz  
   
Allmän information om Bilder

De bilder som ligger här är i normalfallet Copywright One Breath. Dock så är det helt ok att använda dem i stor utsträckning så länge det inte är i kommersiellt syfte. Skicka mig ett email innan ni använder dem.

 

 

Deltagare RM 2000
Detta var startfältet vid RM 2000. 

En samling glada fridykare som samlats för att stångas om placering vid detta första RM och platser till Worldcup i Frankrike.
 

Övre Raden
Jonas Landen, Mikael Asp, Jonas Nilsson, Peter Lindholm, Magnus Andersson, Adam Svensson, Victor Quandos, Jan Grundits, David Pöntinen, Eriks Milles, Sebastian Näslund, Jacob Påhlman
Nedre Raden
Andreas Nilsson, Mikael Hurtig, Gunnar Nordström, Bill Strömberg
Saknas På Bilden gör:
Simon Ulfsbecker, Peter Davidsson.

 

Totalsegrare
Dessa tre herrar blev totalsegrare vid RM 2000. Totalsegrare innebär att de två grenar man tävlade i lades tillsammans. Konstant och statisk
Plats Nr 1: Bill Strömberg
(mitten)
Plats Nr 2: Gunnar Nordström
(vänster)
Plats Nr 3: Jonas Nilsson
(Höger)
Bill, Gunnar och Jonas kommer även att representera Sverige vid Worlcup i Frankrike, Nice. WC går av stapeln första till sjunde Oktober. 
  Gunnar Nordström, Bill Strömberg, Jonas Nilsson

 

Dykplats
Detta är platsen för den Konstanta delen. Den vitröda pråmen i mitten agerade utgångspunkt för dyklinorna. En lina för Tävling och en lina för säkerhetsdykarna ocn en för deco stop.

 
Arrangemanget funkade mycket bra pga av engerade människor ombord och ett bra system för att få tider att stämma. Djupet vid båtarna var cirka 60meter. Maxdjup för dagen var 48 meter och sattes av Bill Strömberg vilket också är nytt svenskt rekord i sjö.
     

 

Peter Lindholm
En mycket go och gla Peter Lindholm.

Peter sitter på bryggan inne vid land och laddar. Peter hade satt inskriptionsdjup 20 meter. Peter gjorde vad han skulle och han var minst lika glad efteråt om inte gladare. 

Peter är för övrigt forskare inom Apne.

     

 

Publik havet
Vi hade ju inte gjort något direkt väsen av oss till media. Detta får vi dock råda bot på tills nästa RM. Det var dock lite folk från orten som kommit för att kika. De klagade dock på svårigheter att följa med vad som hände. Nästa gång får vi ha kontinuerlig rapportering av resultat eller varför inte direktsändning!?
     

 

Dykarklubben Baltic
Sportdykarklubben Baltic.

Det är klubben som alltid verkar ställa upp när det gäller fridykning. De skall ha hur mycket kredit som helst för sin gedigna insats för RM:et. 
Detta kort visar dock inte hela styrkan och har även med Icke Balticare såsom Micke och reportern tvåa från vänster.
     

 

Eftersnack
En hel helg med Fridykare får klara konsekvenser på diskussionerna. Det var gummi och det var fenor och det var andning och det var.. ja ni förstår tugget men otroligt kul var det.
Mannen med ryggen mot oss heter Peter Ohls. Peter som är rutinerad fridykare agerade säkerhetsfridykare åt de första dykarna. 
  Okänd reporter, Sebastian Näslund, Peter Ohls, Andreas Nilsson, Mikael Hurtig.

 

Andreas Nilsson Statiskt
Andreas Nilsson koncentrerar sig inför söndagens tävling, Statisk Apnea. Det är mycket stor skillnad att sitta hemma och hålla andan och försöka få ned pulsen här. Andreas klarade mycket godkända 5min och 17 sekunder.
Marko Wramen, filmare i vattnet var blå när detta var färdigt då han inte använde dräkt.
  Assistent: Gunnar Nordström  

 

Janne Grunditz Statiskt
Janne Grunditz gjorde bra ifrån sig i den statiska delen. 3min och 32 sekunder. Janne hade pga av sprucken trummhinna tagit det lugnt och satt 15meter på den konstanta delen. Det gick inte bättre än att hans "hela" öra gick sönder och han fick vända på 13 meter och var lite snurrig då han kom upp.
Janne låter meddela att han kommer igen starkare än någonsin nästa RM.
  Assistent: Victor Quandos